TRANSFORMACÍ K LÁSCE

LÁSKA NEPOTŘEBUJE FILOZOFII?

Na cestě k ní můžete mít pocity nedostatku i prázdnoty. Můžete prožívat vztek.

Uvolněte se! Udělejte lásce prostor.

Jestliže pijete dostatek čisté vody a konzumujete pro tělo prospěšnou stravu, a přesto vás bolí hlava, pak se jedná o příznaky transformace.

Jestliže pravidelně cvičíte nebo protahujete tělo, a přesto trpíte na indispozice, pravděpodobně transmutuje vaše DNA na novou verzi. V kostech sídlí spirituální tělo, protahováním se dostanete do Duchapřítomnosti.

Máte-li pocity, že tu končíte, pak to může znamenat, že opouštíte stará přesvědčení. Potřebujete učinit nové volby založené na Lásce. Stres a strach jsou velmi paralyzující. Je to, jako byste uvnitř sebe běželi překážkovou dráhu. To ale nemusíte, když si dopřejete homeostázu – prostor pro regeneraci. Tělesné a netělesné systémy vyloučí nefunkční programy.

Přezkoumejte, zda léky, které jste dosud užívali, opravdu vyhovují vašemu stavu, udělejte nová vyšetření. Batohy toxické zátěže v chemické továrně těla zbytečně komplikují cestu k uzdravení. Užívejte jen ty opravdu nutné léky a zbytek nahraďte přírodními preparáty.

Jděte do přírody, co nejčastěji. Může to být krátká procházka parkem nebo zahradou. Chrám lesa, hory, moře, ale také klid domova podporuje ozdravný proces. Prostor kolem opečovávaný láskou vámi včetně těch, kteří s vámi žijí, podporuje příznivé klimatické podmínky pro zdravý dech a život.

Dýchejte a buďte co nejvíce sami v sobě nebo podobně laděnými lidmi. Prostor nitra je jen váš, co v něm pěstujete, to prožijete. Nebojte se experimentovat s dechem a láskou k sobě. Udělejte cokoliv, co považujete za příznivé a užitečné.

Když chcete něco udělat pro druhé, položte sami sobě otázky:

Co chci udělat pro sebe?

Jaký je v tom můj záměr?

Jakým způsobem to chci zrealizovat?

Smím do toho vstoupit nebo to nechat být?

Když se dostaví úzkost, může to znamenat, že se Duše snaží uvolnit ze starých schémat a zátěží. Osprchujte se nebo se naložte do vany s himalájskou či jinou koupelovou solí, břichem dolů. Ve vizualizaci spláchněte přebytečné myšlenky a požádejte inteligentního správce ve vašem těle, ať vyloučí to, co už nepotřebujete. Dýchejte. Věřte, že je to snadné.

Ostatní odevzdejte stvořiteli vašeho života, chvíli dělejte jen to nejnutnější, co pro běžný život potřebujete a udělat opravdu musíte. Důvěřujme procesu.

Úsměv na prvním místě.

Časoprostor, ve kterém se nacházíme nyní, je velmi inteligentní.

Zarovnáváme se v něm na čistější vibrace, ze kterých se rodí nové verze vědomí založené na míru, lásce a klidu.  

S Láskou OK 2022